Aanpassen waterafvoer en herbestraten Land van Straub

31-03-2020 Aannemersbedrijf Van Sabben start binnenkort met werkzaamheden ten behoeve van de waterafvoer aan het einde van de straat 'Land van Straub'

 

Beste bewoners van de wijk Mannee,

 Deze week wordt er gestart met de werkzaamheden ten behoeve van het project ‘’Aanpassen waterafvoer en herbestraten Land van Straub’’.

 In de komende weken worden de aanpassingen doorgevoerd. De aanpassingen (zie tekening onder de link aanpassingen) houden in;

Het aanpassen van de waterafvoer naar de wadi’s (Water Afvoer Drainage Infiltratie), het toepassen van verhoogde banden en goten, het toepassen van diverse kolken, het herbestraten van de rijbaan en opnieuw stellen van de kolken aan het einde van het Land van Straub.

 De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Goes uitgevoerd door aannemingsbedrijf Van Sabben en duren ongeveer 4 tot 5 weken.

De normale werktijden van de aannemer zijn van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30 uur. Tijdens deze werktijden ondervindt u geringe verkeershinder.  Wij vragen uw begrip hiervoor.

 In deze tijden van onzekerheid omtrent het Corona virus, houd de gemeente zich aan de richtlijnen van het RIVM. Voorlopig zijn er nog geen beperkende maatregelen voor de planning.

Indien de situatie wijzigt, kunt u de informatie op deze website terug vinden.

 Indien er tijdens de werkzaamheden vragen zijn, kunt u contact opnemen met John Mol, uitvoerder van aannemingsbedrijf Van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-53 78 50 59.

U kunt ook contact opnemen met Kristan Geelhoed, toezichthouder namens de gemeente Goes. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-30 32 41 21.

 

Met vriendelijke groet,

Namens de gemeente Goes,

Kristan Geelhoed

ZEC Civiel

Ontwerp & realisatie: Nilsson