Mannee, vrij wonen

Gelegen aan een oude zeedijk, naast akkers en tussen de wijken Goese Meer en Noordhoek verrijst Mannee! In Mannee is plaats voor ruim 370 woningen, waarvan op 142 kavels particulier gebouwd kan worden. De meeste bouwkavels zijn inmiddels verkocht of gereserveerd. De grondprijs ligt tussen de € 300,- en de € 333,- p/m2 inclusief BTW (prijspeil 2020).  De oppervlakte van de kavels ligt tussen de 300-700 m2. Tevens zijn er nog 3 kavels die aan bouwbedrijven in ontwikkeling zijn gegeven. Deze bouwkavels zijn wel eigendom van de Gemeente Goes. Indien u het met één van deze bouwbedrijven eens wordt over de bouw van een woning levert de gemeente vervolgens de bouwkavel. De wijk is welstandsvrij en de diversiteit van de woningen is groot: vrijstaand, twee-onder-een-kap, patio, rijwoningen, appartementen. Wilt u weten wat de vrije kavels zijn in Mannee? Klik dan hier om naar onze actuele vrije kavelkaart te gaan.  

Geïnteresseerd in een kavel in Mannee? Kijk dan bij 'Verkoopinformatie' of neem dan contact op met Pieter Wielhouwer, tel. (0113) 249 951 of via p.wielhouwer@goes.nl of Yolanda Pronk, tel (0113) 249 954, y.pronk@goes.nl hun contactinformatie vindt u ook onder 'Contact'.

Mannee is een ‘groen-stedelijke’ wijk, een soort overgangsgebied dat verweven wordt met het open landschap. In Mannee worden zo’n 375 woningen/appartementen gebouwd, verdeeld over verschillende deelgebieden, zoals De Spie/De Vaete, De Scherven, De Woonvelden en De Eilanden. Ieder deelgebied wordt gekenmerkt door bepaalde aspecten van het open landschap. Er is in Mannee een multifunctioneel gebouw gerealiseerd waarin o.a. Basisschool “De Wingerd”, een kinderopvang, een buitenschoolse opvang en een gymzaal zitten.

Download de Informatiebrochure Particulieren Mannee. 

Partijen welke bouwen in Mannee zijn:

- Bouwkavel M2-75 via Zee&brabouw | verkoop via Faasse&Fermont Makelaars te Goes (i.mohr@faasse-fermont.nl)
- Bouwkavel M1-43a via Bouwbedrijf Rijk | www.rijkbouw.nl
- Bouwkavel M2-69b via Bouwbedrijf Poot | Pootkole@kpnmail.nl

Ontwerp & realisatie: Nilsson