Disclaimer

De gemeente Goes streeft er naar om op of via deze website correcte en actuele informatie te geven. Ondanks alle zorgvuldigheid, kan het zo zijn dat informatie niet meer helemaal correct is of verouderd. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan informatie op www.mannee.info.

Privacystatement
De gemeente Goes hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.mannee.info. Per e-mail verstrekte persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van een aanvraag of het geven van een reactie en vervolgens verwijderd.

Links naar andere sites
Een aantal links op www.mannee.info leidt naar andere sites op servers van derden waarop de gemeente Goes geen controle heeft. De gemeente Goes is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen. Het auteursrecht van informatie die via deze websites toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende website(s). De volledige inhoud van www.mannee.info is ©copyright van de gemeente Goes.

Ontwerp & realisatie: Nilsson